Ga naar de inhoud

Tielekeshoeven

In 2025 gaat de gemeente ’s-Hertogenbosch de Tielekeshoeven aanpakken. Het groen wordt verbeterd en de verhardingen en verlichting worden opgeknapt. De inrichting wordt plaatselijk ook verbeterd. Er is echter geen sprake van een volledige herinrichting. We willen u graag bij de voorbereidingen betrekken zodat de nieuwe buurt straks zo goed mogelijk bij uw behoefte past.

Voorlopig ontwerp

Op deze pagina vindt u straks het voorlopig ontwerp met een toelichting en aanvullende informatie. We houden hierbij rekening met de inbreng van de bewoners. In deze fase komen we ook bij u in de buurt op bezoek om het ontwerp te presenteren en hierover met u in gesprek te gaan.

Tijdlijn met de projectstappen

Op deze tijdlijn vindt u de verschillende fases van dit project. Tik op een fase voor gedetailleerde informatie.

maart 2024

Project omschrijving

De werkzaamheden en projectgrenzen zijn bepaald

mei 2024

Informatie verzamelen

In deze stap wordt informatie verzameld bij de bewoners.

september 2024

Voorlopig ontwerp

In deze stap wordt het voorlopig ontwerp uitgewerkt.

november 2024

Definitief ontwerp

In deze stap wordt het definitief ontwerp uitgewerkt.

2025

Uitvoeren

Na de aanbesteding en selectie van de aannemer wordt het project buiten uitgevoerd.

We houden rekening met de inbreng van de bewoners

Wanneer we zover zijn wordt op deze pagina het voorlopig ontwerp aan de bewoners gepresenteerd. Dit doen we online en met een tweede bezoek aan uw buurt. U wordt hierover tegen die tijd per post geïnformeerd.

We geven een toelichting op het ontwerp en informatie hoe we de aandachtspunten van de bewoners hebben verwerkt. Wanneer aandachtspunten tegenstrijdig zijn aan elkaar of niet passen binnen de randvoorwaarden van de gemeente kan het zijn dat deze niet meegenomen kunnen worden.

Contactgegevens

Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met projectleider Lars Berkelmans van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Hij is van maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 06-52583959 en per e-mail l.berkelmans@s-hertogenbosch.nl.

logo Plein Civiel