Ga naar de inhoud

Bisschop Masiusstraat en omgeving

In 2025 gaat de gemeente Tilburg de riolering aanpassen in de Bisschop Masiusstraat en in delen van de Bisschop Aelenstraat, Bisschop Ophoviusstraat, Bisschop van de Venstraat, Bisschop van Zoesstraat, Deken Botsstraat, Hoefstraat, Houtstraat, Paus Adriaanstraat, Sint Paulusstraat en Superior de Beerstraat.

We maken van de gelegenheid gebruik om ook de straten opnieuw aan te leggen en de inrichting te verbeteren. Op deze website volgt u de voorbereidingen.

Voorlopig ontwerp

Op deze pagina vindt u straks het voorlopig ontwerp met een uitleg. We houden hierbij rekening met de inbreng van de bewoners. In deze fase is er ook weer een bijeenkomst waar u het ontwerp kunt bekijken en met ons in gesprek kunt gaan.

Tijdlijn met de projectstappen

Op deze tijdlijn vind je de verschillende fases van dit project. Tik op een fase voor gedetailleerde informatie.

december 2023

Project omschrijving

De werkzaamheden en projectgrenzen zijn bepaald

maart 2024

Informatie verzamelen

In deze stap wordt informatie verzameld bij de bewoners.

mei en juni 2024

Voorlopig ontwerp

In deze stap wordt het voorlopig ontwerp uitgewerkt.

september 2024

Definitief ontwerp

In deze stap wordt het definitief ontwerp uitgewerkt.

2025

Uitvoeren

Na de aanbesteding en selectie van de aannemer wordt het project buiten uitgevoerd.

We houden rekening met de inbreng van de bewoners

Wanneer we zover zijn wordt op deze pagina het voorlopig ontwerp aan de bewoners gepresenteerd. We leggen uit hoe we het ontwerp hebben gemaakt en wat we met de tips van de mensen hebben gedaan.

Als we niet alles konden gebruiken, dan zeggen we dat. Het komt namelijk soms voor dat reacties tegenstrijdig zijn aan elkaar of niet passen binnen de randvoorwaarden van de gemeente.

Contactgegevens

Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met projectleider Frans van Bokhoven van de gemeente Tilburg. Hij is tijdens werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 06-53779344 en per e-mail frans.van.bokhoven@tilburg.nl.

Logo gemeente Tilburg
logo Plein Civiel