Ga naar de inhoud

Abdijbuurt

De gemeente Tilburg gaat de Abdijbuurt flink opknappen. Volg hier de voorbereidingen, bekijk het nieuwe ontwerp en stuur je reactie!

Informatie en tijdlijn

5. Uitvoeren

2023

Aannemer Van der Zanden is in januari 2023 begonnen met de uitvoeringswerkzaamheden. De werkzaamheden zullen ongeveer 6 maanden duren. Voordat de aannemer in uw straat aan de slag gaat krijgt u van de aannemer een brief met meer informatie. 

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen aan de aannemer kunt u contact opnemen met omgevingsmanager dhr. Joop Willems, te bereiken via telefoonnummer (013) 5131337 (op elk moment bereikbaar voor calamiteiten) en per e-mail: abdijbuurt@vanderzanden.nl

Wilt u de uitvoeringswerkzaamheden via de aannemer digitaal volgen, registreer u dan op het project op: www.eentevredenomgeving.nl.

Als aannemer Van der Zanden alle haar werkzaamheden heeft afgerond dan worden de speelplekken in de buurt opgeknapt door een hierin gespecialiseerde aannemer. Het nieuwe ontwerp van de speelplekken vindt u op de pagina definitief ontwerp onder het kopje Speelplekken.

Logo gemeente Tilburg
Logo Buro Bergh
logo Plein Civiel