Meteen naar de inhoud

Wadenoijenlaan eo

De Gemeente Tiel gaat De Wadenoijenlaan, Vurenlaan, Haaftenlaan, Liendenlaan, Herwijnenstraat, Eststraat, Hellouwlaan, Ochtenstraat, Kesterenstraat en Acquoylaan opknappen. U kunt hier voorbereidingen volgen en reageren op de ontwerpen. Op de pagina over dit project ziet u welke werkzaamheden zijn gepland, welke straten worden aangepakt en hoe deze website is opgebouwd.

Informatie en tijdlijn

Over dit project

De Wadenoijenlaan en omliggende straten krijgen een flinke opknapbeurt en een nieuwe inrichting. We vernieuwen de bestrating en de riolering. Waar nodig vervangen we ook de verlichting. Er komt meer groen in de wijk én waar mogelijk extra ruimte voor het regenwater om in de bodem te zakken. Zo worden de straten zoveel mogelijk voorbereid op het weer van de toekomst, met stevige regenbuien en zeer warm weer.

We vinden het hierbij belangrijk dat de verschillende straten in de wijk een gelijke en herkenbare uitstraling hebben.

Lees op de pagina nieuws de laatste nieuwsberichten over dit project. Onderaan deze pagina vindt u ook de contactgegevens van onze omgevingsmanagers.

Proces in stappen

We maken een ontwerp waarop te zien is hoe de nieuwe inrichting er uit komt te zien. Hier gaan we u regelmatig bij betrekken. Hieronder ziet u de stappen die we met u gaan doorlopen.

  • Stap 1: Informeren. We beginnen met het verzamelen van informatie over uw buurt. Dit doen we via inloopbijeenkomsten en de website. U kunt tijdens de inloopbijeenkomsten uw mening, wensen en ideeën delen. Het kan ook op de pagina informeren op deze website. We zijn benieuwd welke wensen u heeft voor uw woonomgeving. Bij het nieuwe ontwerp proberen we zo veel mogelijk uw wensen mee te nemen.
  • Stap 2: Schetsontwerp. Gebaseerd op uw wensen en ideeën en de randvoorwaarden van de gemeente maken we het eerste ontwerp; het schetsontwerp. U wordt hierover geïnformeerd en ook dan kunt u uw reactie via deze website of tijdens een bewonersbijeenkomst met ons delen.
  • Stap 3: Voorontwerp. Uw opmerkingen op het schetsontwerp verwerken we vervolgens zoveel mogelijk in de volgende versie van het ontwerp; het voorontwerp. Ook deze versie van het ontwerp kunt u weer bekijken.
  • Stap 4: Definitief ontwerp. De laatste versie van het ontwerp heet het definitief ontwerp. Dit is een technische uitwerking van het ontwerp. In deze fase zijn grote wijzigingen niet meer mogelijk.
  • Stap 5: Uitvoeren. De uitvoering is de laatste stap binnen dit project. Gebaseerd op het ontwerp gaat een aannemingsbedrijf de werkzaamheden uitvoeren en wordt uw buurt opnieuw ingericht en opgeknapt. Tegen die tijd wordt u hierover geïnformeerd.

Projectlocatie

Hieronder ziet u het projectgebied. Uw wijk is zijn onderverdeeld in verschillende deelgebieden met elk een eigen kleur.

Projectgebied met straatnamen en deelgebieden
Projectgebied met straatnamen en deelgebieden

Contactgegevens

Voor meer informatie, vragen en opmerkingen kunt u ook contact opnemen met onze omgevingsmanagers Ard Schakel en Paul van Esch, per e-mail wadenoijenlaan@cleverland.nl of telefoon 085 130 49 62.

logo Cleverland
logo Plein Civiel