Ga naar de inhoud

Wadenoijenlaan eo

De Gemeente Tiel gaat De Wadenoijenlaan, Vurenlaan, Haaftenlaan, Liendenlaan, Herwijnenstraat, Eststraat, Hellouwlaan, Ochtenstraat, Kesterenstraat en Acquoylaan opknappen. U kunt hier voorbereidingen volgen en reageren op de ontwerpen. Op de pagina over dit project ziet u welke werkzaamheden zijn gepland, welke straten worden aangepakt en hoe deze website is opgebouwd.

Informatie en tijdlijn

Nieuws

Op deze pagina kunt u de laatste nieuws- en persberichten lezen over uw buurt. Klik op ‘lees meer’ om de berichten uit te klappen.

Inloopbijeenkomsten Wadenoijenlaan Tiel

Inloopbijeenkomsten Dynamiek

21 februari 2023 

Op 15 februari zijn twee inloopbijeenkomsten georganiseerd. Veel buurtbewoners hebben hier gebruik van gemaakt en de herinrichtingsplannen voor hun wijk bekeken en ideeën gedeeld.  Er werden de nodige vragen gesteld aan de vertegenwoordigers van de gemeente Tiel en het adviesbureau Cleverland. Op de reactieformulieren hebben buurtbewoners meegedacht door veel op- en aanmerkingen en tips achter te laten om rekening mee te houden. Met deze input gaan de ontwerpers aan de slag om de plannen verder uit te werken.

Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om een inloopbijeenkomst te bezoeken? 

Dan bent u van harte welkom op donderdag 23 februari 2023 van 15.30 tot 17.00 uur of van 18.30 tot 20.00 uur in de Prins Mauritsschool, Wadenoijenlaan 403.

Inloopbijeenkomsten over rioolaanpassing gedeelte Wadenoijenlaan en inrichting van de wijk

3 februari 2023

In de wijk rondom de Wadenoijenlaan gaan wij aan de slag met het riool. Het gaat om het gebied tussen rotonde Waardenburglaan en voetbalclub RKTVC. Een goede gelegenheid om ook de inrichting van deze wijk mooier, duurzamer en bestendiger te maken. Tijdens een inloopbijeenkomst kunnen inwoners hun wensen aangeven.

Wij gaan de wijk zo inrichten dat het schone water beter gescheiden wordt van het vuile rioolwater. Daarnaast willen wij graag weten wat de wensen zijn van de inwoners. Daarom organiseren wij inloopbijeenkomsten. Tijdens deze ontmoetingen krijgen de inwoners een eerste indruk van de plannen. We laten de spelregels zien en inwoners kunnen vragen stellen. 

Inloopbijeenkomsten
Voor bewoners ten noorden van de Wadenoijenlaan 

  • Datum: Woensdag 15 februari 2023 van 15.30 tot 17.00 uur of van 18.30 tot 20.00 uur
  • Locatie: Dynamiek, Haaftenlaan 26, 4006 XL Tiel

Voor bewoners ten zuiden van de Wadenoijenlaan 

  • Datum: Donderdag 23 februari 2023 van 15.30 tot 17.00 uur of van 18.30 tot 20.00 uur 
  • Locatie: Prins Mauritsschool, Wadenoijenlaan 403, 4006 AJ Tiel

Contactgegevens

Voor meer informatie, vragen en opmerkingen kunt u ook contact opnemen met onze omgevingsmanagers Ard Schakel en Paul van Esch, per e-mail wadenoijenlaan@cleverland.nl of telefoon 085 130 49 62.

logo Cleverland
logo Plein Civiel