Ga naar de inhoud

Beukendreef

In 2025 richt de gemeente Tilburg de Beukendreef opnieuw in. Er worden werkzaamheden uitgevoerd aan het riool en de weg krijgt een nieuwe indeling die past bij de maximum snelheid van 30 km/uur. De groeiplaatsen van de bomen worden verbeterd waardoor de bomen kunnen blijven staan. Op deze website volg je de voorbereidingen.

Voorlopig ontwerp

Op deze pagina vindt u straks het voorontwerp met een toelichting en aanvullende informatie. We houden hierbij rekening met de inbreng van de bewoners. In deze fase komen we ook bij u in de buurt op bezoek om het ontwerp te presenteren en hierover met u in gesprek te gaan.

Tijdlijn met de projectstappen

Op deze tijdlijn vind je de verschillende fases van dit project. Tik op een fase voor gedetailleerde informatie.

april 2023

Project omschrijving

De werkzaamheden en projectgrenzen zijn bepaald

juni 2023 tot maart 2024

Informatie verzamelen

In deze stap wordt informatie verzameld bij de bewoners.

april 2024

Voorlopig ontwerp

In deze stap wordt het voorlopig ontwerp uitgewerkt.

mei 2024

Definitief ontwerp

In deze stap wordt het definitief ontwerp uitgewerkt.

2025

Uitvoeren

Na de aanbesteding en selectie van de aannemer wordt het project buiten uitgevoerd.

We houden rekening met de inbreng van de bewoners

Wanneer we zover zijn wordt op deze pagina het voorlopig ontwerp (ook wel voorontwerp genoemd) aan de bewoners gepresenteerd. Dit ontwerp wordt voorzien van een toelichting en een terugkoppeling van wat er met de aandachtspunten van de bewoners is gedaan. Als de input van de bewoners niet kon worden verwerkt dan geven we dat ook aan. Het komt namelijk soms voor dat reacties tegenstrijdig zijn aan elkaar of niet passen binnen de randvoorwaarden van de gemeente.

Contactgegevens

Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met projectleider Jeroen Willems van de gemeente Tilburg. Hij is tijdens werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 06 29666751 en per e-mail jeroen.willems@tilburg.nl.

Logo gemeente Tilburg
Logo Vinding
logo Plein Civiel