Piet van Haarenstraat

De gemeente Tilburg gaat de Piet van Haarenstraat en de omliggende straten flink opknappen. Volg hier de voorbereidingen, bekijk het nieuwe ontwerp en stuur je reactie!

Informatie en tijdlijn

De Piet van Haarenstraat en de omgeving krijgen een flinke opknapbeurt. De bestrating en de rioolaansluitingen worden vernieuwd en er wordt hard gewerkt aan het verbeteren van de waterafvoer om wateroverlast te voorkomen. √Čn de straten worden groener, zo ziet jouw omgeving er straks aantrekkelijk en kleurrijker uit. Laat ons (op de pagina informeren) weten wat jij vindt van jouw omgeving en waar we rekening mee moeten houden.

Deze straten worden opgeknapt

Op de onderstaande kaart zie je de straten die opgeknapt worden. Het kan zijn dat je wel een flyer hebt ontvangen, maar dat jouw straat niet wordt opgeknapt. Dit geldt voor de Warmoesstraat, Ooftbouwstraat, Bosbouwstraat en Doctor Lovinkstraat. Alsnog willen we ook jouw mening graag horen en weten wat er beter kan in jouw straat en in de omgeving. Zo werken we aan een fijne plek voor iedereen.

Overzicht straten binnen het projectgebied
De blauwe straten worden straks opgeknapt

We laten je weten wanneer de eerste versie van het nieuwe ontwerp voor de wijk klaar is. Je kan dan het ontwerp op de pagina ontwerpen bekijken.

Logo gemeente Tilburg
logo Plein Civiel