Piet van Haarenstraat

De gemeente Tilburg gaat de Piet van Haarenstraat en de omliggende straten flink opknappen. Volg hier de voorbereidingen, bekijk het nieuwe ontwerp en stuur je reactie!

Informatie en tijdlijn

1. Informeren

juli 2021

De Piet van Haarenstraat en de omgeving krijgen een flinke opknapbeurt. Op de pagina over dit project kan je bekijken welke straten worden aangepakt. De opknapbeurt betekent ook dat we de straten opnieuw inrichten. Deze nieuwe inrichting tekenen we in een ontwerp.

Voordat we daarmee aan de slag gaan willen we graag van bewoners weten wat er nu goed is in hun straat en hun buurt, maar ook wat er beter kan. Met jullie opmerkingen en ideeën maken wij een nog beter ontwerp.

In het formulier hieronder kun je jouw mening met ons delen. Reageren kan tot 7 juli 2021.

* Woon je in de Warmoesstraat, Ooftbouwstraat, Bosbouwstraat en Doctor Lovinkstraat? Dan wordt jouw straat niet opgeknapt, maar horen we toch graag van je.  

Doe mee met de meedenkgroep

Wil jij niet alleen een formulier invullen, maar ook echt in gesprek met de ontwerpers over jouw buurt? Meld je dan met onderstaand formulier aan voor de meedenkgroep! In de meedenkgroep praten bewoners met de ontwerpers van bureau Plein Civiel over de dingen waar ze rekening mee willen houden. Ook bekijken jullie samen de eerste versie van het ontwerp. Je bent van harte uitgenodigd om aan te sluiten en het is leuk om te doen!

Deel je mening en/of meld je aan

Step 1 of 2

Straten nu

Zo zien de straten er nu uit.

Doctor P. van Hoekstraat: zonnige dag auto's aan weerszijden straat geparkeerd
Doctor P. van Hoekstraat
Foto van de inrit van de Piet van Haarenstraat
Piet van Haarenstraat
Bomen met daarom heen veel verschillende soorten bloemen geplant door bewoners
Groen wordt zoveel mogelijk behouden

Wanneer de eerste versie van het ontwerp klaar is, word je hierover geïnformeerd. Je kan dan het ontwerp op de pagina ontwerpen bekijken.

Logo gemeente Tilburg
logo Plein Civiel