Ga naar de inhoud

Flanelstraat en Wittebolleplein

De Gemeente Tilburg gaat de Flanelstraat en Wittebolleplein opknappen. Je kan hier voorbereidingen volgen en reageren op het ontwerp.

Uitvoeren

Op deze pagina vindt je informatie over de planning van uitvoering van het project en over de bereikbaarheid en mogelijke overlast tijdens de uitvoeringsperiode.

Tijdlijn met de projectstappen

Op deze tijdlijn vind je de verschillende fases van dit project. Tik op een fase voor gedetailleerde informatie.

2022

Project omschrijving

In deze stap zijn de werkzaamheden en projectgrenzen bepaald.

maart 2023

Informatie verzamelen

In deze stap is informatie verzameld bij de bewoners en de gemeente.

april tot eind 2023

Ontwerpen

Momenteel wordt het ontwerp uitgewerkt voor de nieuwe straten.

vanaf begin 2024

Uitvoeren

In deze stap wordt het project buiten uitgevoerd.

Uitvoering in fases gepland begin 2024

Nadat het ontwerp is afgerond, is het tijd voor de uitvoering van het project. De uitvoering staat gepland voor begin 2024. Wanneer het zover is, ontvang je meer gedetailleerde informatie over de planning.

De werkzaamheden worden waarschijnlijk niet allemaal tegelijk uitgevoerd maar we in opeenvolgende fases. Zo voorkomen we onnodige overlast.

Bereikbaarheid en mogelijke overlast

Op het moment dat er gewerkt wordt is de straat tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De aannemer zorgt ervoor dat de woningen bereikbaar blijven voor voetgangers. Tijdens de werkzaamheden zijn er minder parkeerplaatsen beschikbaar. Het kan zijn dat je je auto ergens anders in de buurt moet parkeren.

Je kan hinder ondervinden van het werkverkeer of geluidsoverlast hebben van de werkzaamheden. De gemeente vraagt je begrip hiervoor.

Contactgegevens

Voor meer informatie, vragen en opmerkingen kan je contact opnemen met projectleider Frans van Bokhoven van de gemeente per email frans.van.bokhoven@tilburg.nl of via het telefoonnummer 06-53779344.

Logo gemeente Tilburg
logo Plein Civiel