Ga naar de inhoud

Flanelstraat en Wittebolleplein

De Gemeente Tilburg gaat de Flanelstraat en Wittebolleplein opknappen. Je kan hier voorbereidingen volgen en reageren op het ontwerp.

Informatie verzamelen

Op deze pagina staat vermeld hoe we deze stap ‘informatie verzamelen’ hebben doorlopen. Lees mee over de bewonersbijeenkomst die we georganiseerd hebben en over de overige informatie die verzameld is voor dit project.

Tijdlijn met de projectstappen

Op deze tijdlijn vind je de verschillende fases van dit project. Tik op een fase voor gedetailleerde informatie.

2022

Project omschrijving

In deze stap zijn de werkzaamheden en projectgrenzen bepaald.

maart 2023

Informatie verzamelen

In deze stap is informatie verzameld bij de bewoners en de gemeente.

april tot eind 2023

Ontwerpen

Momenteel wordt het ontwerp uitgewerkt voor de nieuwe straten.

vanaf begin 2024

Uitvoeren

In deze stap wordt het project buiten uitgevoerd.

Bewonersbijeenkomst

Voor we begonnen met het ontwerpproces, wilden we eerst inzicht krijgen in de ervaringen en wensen van de bewoners. Daarom hebben we op 15 maart 2023 een bijeenkomst voor bewoners gehouden. Tijdens deze avond deelden bewoners hun ideeën en aandachtspunten. Hiermee kunnen we een inrichting realiseren die zo goed mogelijk aansluit bij wat de bewoners willen.

Studies en analyses van de gemeente

De gemeente voor dit project diverse studies en analyses uitgevoerd. Bijvoorbeeld een toets van de kwaliteit van bomen en een onderzoek naar de mogelijkheden om regenwater te infiltreren in de ondergrond.

Met al deze waardevolle informatie zijn onze ontwerpers aan de slag gegaan. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het ontwerp van de Flanelstraat en het Wittebolleplein op de ‘ontwerpen‘-pagina.

Contactgegevens

Voor meer informatie, vragen en opmerkingen kan je contact opnemen met projectleider Frans van Bokhoven van de gemeente per email frans.van.bokhoven@tilburg.nl of via het telefoonnummer 06-53779344.

Logo gemeente Tilburg
logo Plein Civiel