Ga naar de inhoud

Park Kruizemuntweg

De gemeente Tilburg gaat het park bij de Kruizemuntweg flink opknappen. Volg hier de voorbereidingen, bekijk het nieuwe ontwerp en kies de sporten, spellen, bloemen en planten die jij leuk vindt!

Informatie en tijdlijn

3. Aanleggen

 Van oktober 2020 tot december 2020

Het nieuwe ontwerp voor het parkje achter de Kruizemuntweg is inmiddels definitief en wij vinden het erg mooi geworden.

En dat is zeker ook dankzij jullie! Want we hebben heel veel reacties uit de buurt gekregen op de vorige versie van het ontwerp. Fijn dat jullie zo betrokken zijn, erg bedankt daarvoor! Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met jullie ideeën en voorkeuren. Uit de reacties bleek bijvoorbeeld dat de meeste bewoners het liefst speeltoestellen zien zoals speelbomen, evenwichtsbalken en boomklauteren. Deze toestellen waren het populairst en komen straks ook echt in het park te staan.

In het nieuwe park is straks voor iedereen iets te beleven, voor. zowel voor jong als oud! Je bent vast nieuwsgierig daarom laten we hieronder alvast een tekening zien met hoe het park er uit komt te zien. Je kan op de afbeelding klikken, je kunt hem ook downloaden en verder inzoomen. Nu het ontwerp helemaal klaar is, gaat een aannemer binnenkort het park aanleggen.

Definitief ontwerp park Kruizemuntweg
Definitief ontwerp park Kruizemuntweg

Als het park helemaal klaar is, kan je het nieuwe park gaan gebruiken!

Logo gemeente Tilburg
Logo Burobol
logo Plein Civiel