Karpatenlaan eo

De Gemeente Tilburg gaat de Karpatenlaan, Kaukasuslaan, Oeralweg en de vijver flink opknappen. Volg hier de voorbereidingen, bekijk het nieuwe ontwerp en stuur ons je reactie!

Informatie en tijdlijn

1. Informeren

februari 2022

De Karpatenlaan, Kaukasuslaan, Oeralweg en de vijver krijgen een flinke opknapbeurt. De voorbereidingen voor het nieuwe ontwerp zijn gestart en de gemeente wil de bewoners hier graag bij betrekken. We willen graag samen kijken naar wat er al goed is én wat beter kan in jouw straat. Deel met het onderstaande formulier je ideeën en laat ons weten wat er in jouw buurt speelt! Reageren kan tot 6 maart 2022.

Op de pagina over dit project kan je het projectgebied bekijken.

Doe mee met de meedenkgroep

Wil jij niet alleen een formulier invullen, maar ook echt in gesprek met de ontwerpers over jouw buurt? Meld je dan met onderstaand formulier aan voor de meedenkgroep! In de meedenkgroep praten bewoners met de ontwerpers over de dingen waar die zijn belangrijk vinden. Ook bekijken jullie samen de eerste versie van het ontwerp. De meedenkgroep komt drie keer bij elkaar. De eerste keer is dat op woensdagavond 23 maart 2022. Meer informatie hierover ontvang je als je je hebt aangemeld.

Je bent van harte uitgenodigd om aan te sluiten en het is leuk om te doen!

Deel je mening en ideeën en/of meld je aan voor de meedenkgroep

Wanneer de eerste versie van het ontwerp klaar is, word je hierover geïnformeerd. Je kan dan het ontwerp ook op de pagina ontwerpen bekijken.

Logo gemeente Tilburg
logo Plein Civiel