Ga naar de inhoud

Heerjansdam-Noord

De Gemeente Zwijndrecht gaat Heerjansdam-Noord flink opknappen. Volg hier de voorbereidingen, bekijk het nieuwe ontwerp en stuur ons je reactie!

Tijdlijn en menu

1. Informeren

April 2023

In Heerjansdam-Noord gaat veel gebeuren. Het riool wordt vernieuwd en de straten worden opnieuw ingericht. Om dit te doen, gaan we eerst een ontwerp maken voor de straten. Op de pagina ‘Over dit project‘ kun je zien welke straten aangepakt worden. We willen graag rekening houden met jouw wensen en ideeën bij het maken van het ontwerp voor de buurt. Daarom hebben we op 19 april een wijkbezoek georganiseerd in Heerjansdam-Noord.

Wijkbezoek

Op 19 april waren we op verschillende plaatsen in jouw buurt om met jou te praten over de wijk en te horen wat er belangrijk is. We zijn blij dat er veel bewoners zijn gekomen en met ons hun ideeën, aandachtspunten en zorgen hebben gedeeld. Daarvoor willen we iedereen bedanken! We zullen proberen zoveel mogelijk rekening te houden met deze waardevolle informatie bij het maken van het ontwerp. Bovendien was het ook mogelijk voor bewoners om via deze website te reageren. We zijn momenteel bezig om alle reacties te verwerken en zullen ze zoveel mogelijk meenemen in het schetsontwerp.

Reactieformulieren en reactiebus
Reactieformulieren
Grote betrokkenheid van bewoners

Werkgroep

Daarnaast hebben veel bewoners zich aangemeld voor de werkgroep. In de komende periode zullen we een aantal keer samenkomen om samen na te denken over het ontwerp. Hierover ontvang de mensen die zicht hebben opgegeven een apart bericht.

Ontwerp

Zodra de eerste versie van het ontwerp klaar is, zullen we dit met de bewoners delen. Je ontvangt hiervan bericht. Op de pagina ‘Ontwerpen‘ kun je het ontwerp bekijken. Voor meer algemene informatie kun je terecht op de pagina ‘Over dit project‘.

Wijkraad deelt soep uit
Ook de dorpsraad was erbij
Bewoners rondom de tafel die kaart bespreken en locaties aanwijzen
Veel reacties en ideeën

Contactgegevens

Heb je vragen of wil je al meer weten over het project? Neem dan contact op met de omgevingsmanager Constantijn van Kooten Niekerk via project@zwijndrecht.nl of bel naar 06-81403345.

logo Cleverland
logo Plein Civiel
Logo Heerjansdam-Noord