Meteen naar de inhoud

Een fijne buurt NIEUW

Welkom bij ‘Een fijne buurt’! Dé website voor online bewonersparticipatie voor zowel bewoners als organisaties. Met onze innovatieve online platform brengen we jouw project naar een bredere doelgroep, bieden we een handig podium om mensen te informeren en verzamelen we waardevolle informatie op een overzichtelijke manier.

Op onze website kunnen organisaties direct communiceren met hun doelgroep. Bewoners vinden hier actuele informatie over het project, kunnen vragen stellen en beantwoorden, en hun mening eenvoudig delen. Voor opdrachtgevers bieden we de mogelijkheid om projectinformatie, achtergronden en contactgegevens te delen. Alles op een eenvoudige en overzichtelijke manier.

Doordat we ons eigen platform beheren, kunnen we veilig, snel en praktisch werken, en hebben we volledige controle over het participatieproces. Bij ‘Een fijne buurt’ ben je verzekerd van een succesvolle en efficiënte bewonersparticipatie!

Een fijne buurt
  1. Bereik een bredere doelgroep [plaatje]
  2. Kwalitatief goede inhoudelijke reacties
  3. Advies voor een passende communicatiestrategie
  4. Prettige communicatie met visuele elementen [plaatje]
  5. Integratie met offline communicatie [plaatje]
  6. Interactieve keuzemogelijkheden voor bewoners [plaatje]
  7. Overzichtelijke data verwerking [plaatje]
  8. Veilige en toegankelijk
  9. Maatwerk dankzij eigen webhosting

Bereik een bredere doelgroep

Vergroot je impact en betrek mensen met verschillende achtergronden bij je project. Met onze oplossing bereik je een breder publiek en creëer je een inclusieve gemeenschap.

Bereik een bredere doelgroep

Kwalitatief goede inhoudelijke reacties

Ontvang waardevolle input en betrokkenheid van gebruikers die de tijd nemen om hun reacties te geven. Dit helpt je bij het realiseren van een beter project.

Advies voor een passende communicatiestrategie

Profiteer van professioneel advies voor een effectieve en doelgerichte communicatiestrategie die aansluit bij jouw project. We helpen je om de juiste boodschap over te brengen en jouw doelgroep aan te spreken.

Prettige communicatie met visuele elementen

Gebruikers ervaren een prettige communicatie met afbeeldingen, aantrekkelijke tekst en boeiende video’s. Deze visuele elementen versterken de boodschap, maken de communicatie aantrekkelijker en zorgen voor een positieve interactie met gebruikers.

Integratie met offline communicatie

Combineer online en offline kanalen voor een naadloze en krachtige communicatieaanpak die alle aspecten van je project omvat. Bereik mensen op verschillende manieren en creëer een samenhangende ervaring.

Offline communicatie
Keuzen mogelijkheden voor bewoners

Interactieve keuzemogelijkheden voor bewoners

Betrek bewoners actief bij je project door ze te laten kiezen uit diverse opties en ontwerpoplossingen. Hierdoor voelen ze zich betrokken en hebben ze invloed op de uitkomst.

Overzichtelijke data verwerking

Verzamel en verwerk gedurende het project waardevolle informatie op een overzichtelijke en gestructureerde manier. Met heldere rapporten en analyses kun je snel inzichten en trends identificeren om gefundeerde beslissingen te nemen.

Veilige en toegankelijk

Creëer een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen. Bescherm de privacy van gebruikers en zorg ervoor dat iedereen eenvoudig kan deelnemen en bijdragen.

Maatwerk dankzij eigen webhosting

Pas je website aan op jouw behoeften en profiteer van de flexibiliteit en maatwerkoplossingen die onze eigen webhosting biedt. Hiermee kun je de website optimaal laten aansluiten bij jouw project en doelen.

Een website voor jouw project?

Klaar om een website voor jouw buurt- of projectproject te creëren? Of heb je misschien vragen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op door het invullen van ons formulier! 

Contactgegevens

Je kan ons ook bellen of een e-mail sturen. We staan klaar om je te helpen. Dit zijn onze contactpersonen:

Martijn Peters
06-23571671
martijn@pleinciviel.nl

Suzanne van der Bruggen
06-25435857
suzanne@pleinciviel.nl