Goirkestraat

De gemeente Tilburg gaat de Goirkestraat, Van Hogendorpstraat, Kapelstraat en Korte Hoefstraat flink opknappen. De gemeente Tilburg gaat dit in 2023 doen. We horen nu al graag wat jij belangrijk vindt.

Wat gaat er gebeuren?

We pakken de bestrating en de riolering aan. Tegelijkertijd gaan we de straten klaar maken voor de toekomst. Dat betekend dat er een extra riool voor regenwater komt, om wateroverlast tijdens hevige regenbuien zoveel mogelijk te voorkomen. Waar het kan komt extra groen om voor verkoeling te zorgen. In de Kapelstraat wordt de huidige fietsstraat doorgetrokken in de gehele straat. Ook willen we het comfort voor de voetgangers en fietsers verbeteren en een betere verbinding creëren tussen het textiel museum en het De Pont museum.

We moeten hiervoor nog een ontwerp gaan maken. Maar voordat de ontwerpers aan de slag gaan horen we graag waar we volgens jou rekening mee moeten houden. In het formulier hieronder kun je jouw mening, ideeën en aandachtspunten met ons delen. Reageren kan tot en met 30 september 2021.

Deel je mening

Step 1 of 2

Logo gemeente Tilburg
logo Plein Civiel