Meteen naar de inhoud

Welkom bij ‘Een fijne buurt’! Dé website voor online bedrijven- en bewonersparticipatie. Met dit innovatieve online platform brengen we jouw project naar een bredere doelgroep, bieden we een handig podium om mensen te informeren en verzamelen we waardevolle informatie op een overzichtelijke manier.

Op onze website kunnen organisaties direct communiceren met hun doelgroep. Bewoners en bedrijven vinden hier actuele informatie over het project, kunnen vragen stellen en hun mening eenvoudig delen. Voor opdrachtgevers bieden we de mogelijkheid om projectinformatie, achtergronden en contactgegevens te delen. Alles op een eenvoudige en overzichtelijke manier.

Bij ‘Een fijne buurt’ ben je verzekerd van een succesvolle en efficiënte bewonersparticipatie!

Een fijne buurt

Integratie met offline communicatie

Combineer online en offline kanalen voor een naadloze en krachtige communicatieaanpak die alle aspecten van je project omvat. Bereik mensen op verschillende manieren en creëer een samenhangende ervaring.

Offline communicatie
Bereik een bredere doelgroep

Bereik een bredere doelgroep

Vergroot je impact en betrek mensen met verschillende achtergronden bij je project. Met onze toegankelijke website bereik je een breder publiek en creëer je een inclusieve gemeenschap.

Advies communicatieaanpak

Profiteer van professioneel advies voor een effectieve en doelgerichte communicatiestrategie die aansluit bij jouw project. We helpen je om de juiste boodschap over te brengen en jouw doelgroep aan te spreken.

Visualisatie van het ontwerp voor de Philips Vingboonstraat
Visualisatie van het ontwerp voor de Philips Vingboonstraat
Straks
Foto van de huidige Philips Vingboonstraat
Nu

Prettige communicatie met visuele elementen

Gebruikers ervaren een prettige communicatie met afbeeldingen, aantrekkelijke tekst en boeiende video’s. Deze visuele elementen versterken de boodschap, maken de communicatie aantrekkelijker en zorgen voor een positieve interactie met gebruikers.

Keuzemogelijkheden voor bewoners

Betrek bewoners actief bij je project door ze te laten kiezen uit diverse opties en ontwerpoplossingen. Hierdoor voelen ze zich betrokken en hebben ze invloed op de uitkomst.

Keuzen mogelijkheden voor bewoners
Overzichtelijke data verwerking

Overzichtelijke data verwerking

Verzamel en verwerk gedurende het project waardevolle informatie op een overzichtelijke en gestructureerde manier. Met heldere rapporten en analyses kun je snel inzichten en trends identificeren om gefundeerde beslissingen te nemen.

Veilig en toegankelijk

Creëer een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen. Bescherm de privacy van gebruikers en zorg ervoor dat iedereen eenvoudig kan deelnemen en bijdragen.

Maatwerk dankzij eigen webhosting

Pas je website aan op jouw behoeften en profiteer van de flexibiliteit en maatwerkoplossingen die onze eigen webhosting biedt. Hiermee kun je de website optimaal laten aansluiten bij jouw project en doelen.

Een website voor jouw project?

Klaar om een website voor jouw buurt- of projectproject te creëren? Of heb je misschien vragen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op door het invullen van ons formulier! 

Contactgegevens

Je kan ons ook bellen of een e-mail sturen. We staan klaar om je te helpen. Dit zijn onze contactpersonen.

Martijn Peters
06-23571671
martijn@pleinciviel.nl

Suzanne van der Bruggen
06-25435857
suzanne@pleinciviel.nl